COLLECTIE KUNSTENAARS FILOSOFIE LIJSTEN CONTACT / INFO

‘Rue du Nord’ is een begrip in wording binnen het Middelburgse. De galerie is inmiddels uitgegroeid tot kunsthandel èn lijstenmakerij. Dit blijkt een goed en solide huwelijk te zijn tussen die twee. Beide professies worden dan ook uitgevoerd met alle toewijding en de nodige vakkennis.

Het aanbod schilderijen, uit verschillende Europese landen, wisselt wekelijks. Elk kunstwerk krijgt een speciale behandeling. We zoeken alle mogelijke informatie over de kunstenaar of kunstenares en over het schilderij. Dit heeft vaak verrassende resultaten. Indien nodig volgt er zorgvuldige restauratie en krijgt het kunstwerk eventueel een modernere lijst.

Ten slotte zal het schilderij weer een nieuwe eigenaar of eigenares ontmoeten en een wand gaan sieren. Een breed aanbod betekent ook een breed publiek. Trots kunnen wij melden dat er al enkele schilderijen verkocht zijn aan verschillende musea. Toch is, voor ons, de meest ideale klant een persoon die voor het eerst in zijn of haar leven een schilderij koopt. Zo’n bijzondere gebeurtenis, het ontdekken van kunst, zorgt voor een verandering in het leven. Een blijvend genieten.


Anja Oosterbaan